Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Radosław Rutkowski Krzysztof Markowski Wieslaw Socha wizek pitu222 Viesta (5785 niezalogowanych)
10 Postów
Piotrek ski
(SudViking)
Wiking
No, sporo - nie da się ukryć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów

(Lechoog)
Nowicjusz
SudViking napisał:, jego sprzedaż w Polsce się nie opłaca.
To może nie sprzedawaj, a daj w prezencie komuś z Rodziny w Polsce.
Wszak jesteś bogaty i chcesz być jeszcze bardziej majętnym, zjeżdżając tu do norwegi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Piotrek ski
(SudViking)
Wiking
Lechoog napisał:
Wszak jesteś bogaty i chcesz być jeszcze bardziej majętnym, zjeżdżając tu do norwegi.

Ale po co takie uszczypliwości?

Przecież ten portal ma służyć pomocą, nie prowokować złych emocji, zawiści itp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów

(Lechoog)
Nowicjusz
SudViking napisał:
Lechoog napisał:

Dlaczego uważasz iż moja wypowiedź jest co najmniej uszczypliwa, jak nie daj co gorszego, prowokująca złe emocje ?.
To tylko zwykła refleksyjna uwaga i nic nadto.
Czyżbyś był aż tak innego zdania ?.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-11  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Piotrek ski
(SudViking)
Wiking
Lechoog napisał:
SudViking napisał:
Lechoog napisał:

Dlaczego uważasz iż moja wypowiedź jest co najmniej uszczypliwa, jak nie daj co gorszego, prowokująca złe emocje ?.
To tylko zwykła refleksyjna uwaga i nic nadto.
Czyżbyś był aż tak innego zdania ?.

Tak jestem "aż tak" odmiennego zdania.
Nie pytałem o Twoje refleksje na temat mojego domniemanego statusu materialnego tylko o informacje w kwestii migracyjnej.

Jeśli się nie ma do dodania nic wnoszącego do sprawy to po co się udzielać?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
431 Postów

(Turysta11)
Wyjadacz
Mam pytanko jeszcze do mienia , do jakiego czasu i co dokladnie mozna przywiesc z polski mieszkam tu juz ponad 3 lata oczywiscie pierwsze d numer puzniej personal otrzymalem, teraz nie jestem na zadnym adresie zameldowany , tylko czasowo i mam skrzynke pocztowa, dlaczego pytanko bo przez ten czas ktory tu przebywalem moglem cos kupic w polsce i przywiesc ,( nie bylem w polsce to tylko teoria ) ale bylem zagranica norwegi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów

(Lechoog)
Nowicjusz
SudViking napisał:Jeśli się nie ma do dodania nic wnoszącego do sprawy to po co się udzielać?
Ponieważ to tylko forum o norwegi, a nie konkretne tematycznie związane z migracją.

Teraz uszczypliwie:

Jak widać z twoich wypowiedzi, to jesteś za bardzo przesiąknięty religią miłości do bliźniego, jaką ponoć jest Islam.
Wszędzie widzisz zawiść i złość, którą trzeba tępić u innowierców, którzy nie popierają twojego toku myślenia.

hade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-13  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Piotrek ski
(SudViking)
Wiking
Lechoog napisał:
SudViking napisał:Jeśli się nie ma do dodania nic wnoszącego do sprawy to po co się udzielać?
Ponieważ to tylko forum o norwegi, a nie konkretne tematycznie związane z migracją.

Teraz uszczypliwie:

Jak widać z twoich wypowiedzi, to jesteś za bardzo przesiąknięty religią miłości do bliźniego, jaką ponoć jest Islam.
Wszędzie widzisz zawiść i złość, którą trzeba tępić u innowierców, którzy nie popierają twojego toku myślenia.

hade

lol

Taki efekt Twej dedukcji?

Fascynujące, jak chore zakamarki twego umysłu uzewnętrzniają się on line.

Niestety nijak nie uzupełnia to moich braków wiedzy w temacie przeprowadzki do Norwegii, zatem jeśli nie masz nic do dodania to daruj sobie.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:14  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
Z kim ty rozmawisz?

Lechoog to slynny na caly portal schizofrenik i alkoholik Gabrys. Wrzuc w portalowa wyszukiwarke a zobaczysz z kim masz do czynienia

Wpisz Gabyiel, kamien 11 i podobno jeszcze 31 nickow. Po ich likwidacji zmartwychwstal i ma juz co najmniej 3 nowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Piotrek ski
(SudViking)
Wiking
Aha, ok.

Dzięki.

Dziękuję też pozostałym, szczególnie za kalkulator celny i info o tym, że rok można jeździc na polskich tablicach przez jakis czas.

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok